Cauta Filme Online:
 


  Acasa  Termeni!!  Log In  

Filme online

Filme online » Filme Actiune

Materiale in catalog: 9
Materiale afisate: 1-9

Sorteaza dupa: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Gutter King - Film Online Gratis
Gutter King is an urban coming-of-age fight drama about a tough street kid just released from the Juvenile Department of Corrections. His new foster father tries to channel the boy’s rage into the world of amateur bare-knuckle brawling, but his jealous brother has other plans.
Filme online gratis

Mask Maker 2011 - Film Online Gratis

A lucky couple hits the jackpot when they purchase a 19th century plantation home for pennies on the dollar. Determined to get rich quick, they invite their friends up for the weekend to celebrate their good fortune.

Filme online gratis

Equilibrium (2002) - Echilibrul (2002) - Film Online Gratis
Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoţiile: cărţile, arta şi muzica sunt interzise cu desăvârşire, iar sentimentele sunt infracţiuni care se pedepsesc cu moartea. Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de poliţişti numiţi "Preoţii Tetragrammaton” au fost desemnaţi pentru a-i elimina pe toţi cei ce încalcă legea. Preotul John Preston (Bale) este un agent guvernamental de primă mână, responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor. După ce renunţă să-şi mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoţiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-şi dea seama că lucrurile nu sunt aşa cum par.
Filme online gratis

Inception (2010) DVDRip - Film Online Gratis
Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut el un jucator râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit.
Filme online gratis

Gamer (2009) Jocul supravieţuirii - Film Online Gratis
Actiunea din Gamer este plasata intr-un viitor in care termenul de divertisment capata cu totul alte sensuri. Omenirea este ahtiata dupa jocuri pe calculator, iar unii oameni profita de pe urma detinutilor carora le este oferita o sansa la libertate daca supravietuiesc unui joc real pe viata si pe moarte. Un nou joc revolutionar in timp real permite oamenilor de a controla alti oameni intr-un joc foarte periculos. Kable este aruncat intr-un asemenea joc, dar el isi va castiga libertatea numai daca "controlorul" sau ii va da libertate de actiune, care ii va permite sa ramana in viata si sa il omoare pe Ken Castle - creatorul acestui crud joc, care se decide soarta acestor detinuti.
Filme online gratis

Haunters aka Psychic 2010 - Film Online Gratis
Kyu Nam a avut o copilarie dificila, avand de suferit de pe urma abuzurilor si comportamentului violent al tatalui sau vitreg. Insa de mic acesta manifesta unele puteri supranaturale ce constau in controlarea mintii umane cu ajutorul privirii. Anii trec si, dupa ce este concediat de la un cimitir de masini unde incerca sa-si castige existenta si sa duca o viata normala, isi gaseste un loc de munca la o casa de amanet. Aici se integreaza repede in atmosfera, batranul proprietar si frumoasa fiica a acestuia devenind ca o familie pentru el. Toate sunt bune si frumoase pana intr-o zi, cand un individ intra in casa de amanet si vrea sa sustraga toti banii, dupa cum a mai incercat o data acest lucru. Problema este ca prezenta respectivului in incapere nu este sesizata decat de Kyu Nam. In scurt timp acesta realizeaza ca intrusul are aceleasi puteri supranaturale de a controla oamenii din privire, doar ca isi foloseste aceste puteri pentru a comite faradelegi. Binele si Raul ajung fata in fata, intr-o confruntare de proportii care va va tine su sufletul la gura pe toata durata filmului.
Filme online gratis

Hobo with a Shotgun (2011) - Film Online Gratis
A vigilante homeless man pulls into a new city and finds himself trapped in urban chaos, a city where crime rules and where the city's crime boss reigns. Seeing an urban landscape filled with armed robbers, corrupt cops, abused prostitutes and even a pedophile Santa, the Hobo goes about bringing justice to the city the best way he knows how - with a 20-gauge shotgun. Mayhem ensues when he tries to make things better for the future generation. Street justice will indeed prevail.
Filme online gratis

Cellular - Celularul (2004) - Film Online Gratis

Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Ai închide imediat gândind că este o greşală? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă? Ce ai face? Un apel greşit, cu totul întâmplător, pe celularul său, îl trimite pe un tânăr într-o cursă contra cronometru pentru a salva viaţa unei femei în filmul de acţiune CELULARUL. Câştigătoarea premiului Oscar, Kim Basinger interpretează personajul Jessica Martin, o profesoară la liceu şi mamă a cărei viaţă liniştită este întoarsă pe dos când este răpită din casa ei de 5 agresori necunoscuţi şi dusă într-un loc misterios. Îngrijorată pentru viaţa ei şi în totală necunoaştere a motivelor răpirii sale, Jessica reuşeşte să pună în funcţiune un telefon distrus şi să apeleze un numar necunoscut ca o ultimă încercare de a se salva. Ryan (Chris Evans), tânărul care răspunde apelului panicat, se trezeşte dintr-o dată că este singura speranţă a Jessicăi. Neavând nicio cunoştinţă despre Jessica în afara soţului ei şi a vocii înspăimântate de la celălalt capăt al conexiunii telefonice, Ryan este repede aruncat într-o lume a decepţiei şi crimei, într-o frenetică încercare de a o găsi şi a o salva.

Filme online gratis

Sucker Punch - Evadare din realitate (2011) - Film Online Gratis

Sucker Punch: Evadare din realitate este o incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginaţie o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăieşte. Numai aşa, fără constrângeri de timp şi loc, este liberă să pornească în aventuri care şterg limita dintre real şi fantezie. Intemniţată fără voia ei într-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) încă mai visează la o viaţă normală. Şi cum singura speranţă la libertate este lupta neîncetată, ea reuşeşte să convingă încă 4 tinere aflate în aceeaşi situaţie să i se alăture. Cu personalităţi diferite, dar unite de un scop comun, Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung), Sweet Pea (Abbie Cornish) şi Babydoll se aliază pentru a scăpa din mâinile celor care le ţin captive. Conduse de Babydoll, tinerele îşi creează propria lume imaginară, unde pornesc un război fantastic cu tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la şerpi uriaşi, ajutându-se de un arsenal pe măsură. Tot împreună, ele sunt nevoite să hotărască ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viaţă şi a continua periculosul joc. Cu un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda vieţile, însă, doar dacă reuşesc să ducă la bun sfârşit provocările primite de la cei care le ţin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) şi High Roller (Jon Hamm).

Filme online gratis


Link Excange:
» m1ha1 | » Muzica |» |Muzica Noua| Filme Online | | jocuri gratis| Poze funny|
  Bloguri, Bloggeri si Cititori