Cauta Filme Online:
 


  Acasa  Termeni!!  Log In  

Termeni Si Conditii De Utilizare

Termeni Si Conditii De Utilizare

1- Acest web browser-ul este complet gratuit, privat şi acces restricţionat şi aşa mai departe eFilmeonline.uCoz.org nu pot fi reproduse, plagiarea, distribuirea sau comunica public, în tot sau în parte, unei opere literare, artistice sau stiintifice, sau prelucrate, interpretat sau executat de setare în orice mediu sau comunicate prin orice mijloace, pur şi simplu, deoarece OnlineFree.Do.Am nu gazduie nici un fisier in servarului sau, tot ce oferim sunt link-uri. OnlineFree.Do.Am nu poate, prin urmare, trebuie să fie NON-PROFIT, în legătură cu articolu 39 aliniatu 1 din ordonanta de urgenta a guvernului romaniei şi de faptul că, aşa cum se menţionează în paragraful anterior, nu a efectua orice activitate referitoare la Codul penal.

2- Toate informaţiile de aici este destinat pentru colectarea de numerar corespundator drepturilor conţinute în articolul 39 alineatul 1/1997 de stabilire a aprobă textul revizuit de la dreptul de proprietate intelectuală în referire în special la articolul 39.1, şi în conformitate cu ceea ce a fost spus în.

3- Toate link-urile de filme, documentare, seriale, poze, etc ... din acesta site-ul web au fost găsite şi indexate într-o bază de date de la site-uri publice depe internet, de exemplu, Megavideo.com, YouTube.com, Veoh.com, Video.Google.com, etc .. tu.tv astfel încât acest material este considerat de distribuire gratuită şi necunoscand dacă au contracte de transfer de drepturi cu privire la aceste imagini sau pentru a reda, sau gazduirea lor, sau a permite download-ul. În articol juridice nu se menţionează interzicerea liberei materialul atât din această pagină nu încalcă în nici un fel legea.

4- În nici un caz, această pagină nu acceptă pirateria, ci, mai degrabă respinge frontal.

5- Ne rezervam dreptul de a respinge orice intrare a unui obiect in site-ul nostru, cu mijloacele tehnice adecvate.

6- Toate, absolut toate link-urile de la dosarele de filme, documentare, seriale, etc .. care există pe site-ul nostru în
functiune sau ce functionau, dacă în momentul încercării de a viziona un film prin intermediul nostru astfel de link-uri, iar de exemplu nu functioneaza este în mod evident, că aţi ajuns târziu, deoarece acestea a fost eliminate de unde a fost gazduit , şi acest lucru este inevitabil din partea noastră.

7- În acest scop, fisierele de filme, documentare, serie, etc .. din acest site link-uri care nu funcţionează, nu va fi niciodată şterse, aceste fisiere vor rămâne ca simpla informaţii: titlu, poze, descrieri sau sinopsis, etc ...

8- Dacă decideţi să intrati pe
eFilmeonline.uCoz.org înseamnă că aţi citit, şi sunteti de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare din prezentul site web, de asemenea, trebuie să fiti de vârstă majora.

 Website By Dragos Lucian
Porecla :       Lopitau Mascat
 
 
 

Filme online


Link Excange:
» m1ha1 | » Muzica |» |Muzica Noua| Filme Online | | jocuri gratis| Poze funny|
  Bloguri, Bloggeri si Cititori